Woning verkopen

Wilt u uw woning in Amsterdam verkopen?
PPHAW maximaliseert uw opbrengst

Gaat u naar een andere plek in de stad of verhuist u naar elders? Dan zetten wij graag onze kennis en ervaring in om u te helpen. Wij presenteren uw woning optimaal, zowel op Funda als op Social Media, zodat u de juiste kopers trekt. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen regelen wij voor u. Zo bent u verzekerd van de hoogst mogelijke opbrengst voor uw woning.

Daarom kiest u om uw woning te verkopen voor PPHAW Real Estate:

  • Persoonlijke aandacht
  • Zeer ervaren makelaars
  • 24/7 bereikbaar
  • Veel kennis van (groot) Amsterdam
  • Dienstverlening van A tot Z

Uw woning verkopen in Amsterdam?

Uw huis verkopen in Amsterdam Centrum, Zuid, Oost, Noord of West? Een heel pand te verkopen, een appartement, een studio of een verhuurde woning verkopen? PPHAW helpt u om snel uw woning in Amsterdam te verkopen, en begeleidt u daarin van A tot Z.

Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt en bij de juiste mensen onder de aandacht komt. Wilt u vlot uw woning in Amsterdam verkopen? Bent u benieuwd naar de kosten van het verkopen van uw woning? Neem dan meteen even contact met ons op.

Meer weten over het verkopen van uw woning of appartement in Amsterdam? Vraag gratis een adviesgesprek aan!

Huis verkopen - inrichting woning in Amsterdam
heer buma

Wat zegt een klant over ons?

Ik heb de makelaar geselecteerd omdat de foto’s op Funda me zeer aanspreken. Foto’s waarop woningen staan waarin geleefd wordt, geen showrooms, maar woningen. Ook de foto’s van mijn appartement gaven die sfeer weer.
Vanaf de eerste afspraak was de makelaar er voor mij en en nam de tijd om mijn appartement te verkopen. En PPHAW Real Estate deed méér dan alleen verkoop.
De doorlooptijd, vanaf eerste gesprek tot levering heeft hooguit 2 maanden geduurd. Het leek nog korter omdat alles zeer vlot verliep.
De makelaar heeft mij zeer goed en deskundig begeleid. Hun dienstverlening is elke euro provisie waard. Ik kan ze iedereen die (ver)koopt aanraden.

Jan Willem Buma

Wilt u PPHAW inschakelen bij het verkopen van uw woning? Bel meteen even, of laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.