shutterstock_Keizersgracht vanaf Speigelstraat.jpg
shutterstock_256978888.jpg
PPHAW3.jpg
PRE-JJ Cremer 31-1 008.jpg
PRE-Sloterkade 157-D 006.jpg
PRE-W'roospl 88 005.jpg
PRE-Kinkerstr108  007.jpg
JSi_26.jpg
shutterstock_hoek keizersgracht - reguliersgracht.jpg
Vondelpark_Park_Hotel_Amsterdam_2.jpg
shutterstock_Keizersgracht vanaf Speigelstraat.jpg

onze werkwijze


Wij vinden uw thuis in de Amsterdamse binnenstad

SCROLL DOWN

onze werkwijze


Wij vinden uw thuis in de Amsterdamse binnenstad

Heeft u plannen zich te vestigen in Amsterdam? Zoekt u een pied-à-terre? Gaat misschien één van uw kinderen in Amsterdam studeren en zoekt u voor hem of haar geschikte woonruimte? Of bent u als investeerder op zoek naar onroerend goed wat rendement genereert? Wat de reden ook mag zijn, wij helpen u het object te vinden waar u gelukkig van wordt. Wij zijn geen traditionele makelaar. Onze kracht is vooral het begeleiden van mensen die onbekend zijn in Amsterdam en met de Amsterdamse huizenmarkt. Deze begeleiding omvat het gehele proces, of u nu een woning wilt gaan kopen of huren. Wij nemen u graag alle zorg uit handen. 

Een huis hebben is één van de belangrijkste factoren in een mensenleven. En wij gaan dit huis voor u vinden. Niet alleen een plek om te wonen, maar vooral een thuis. Om er zeker van te zijn dat dit huis of appartement voldoet aan al uw verwachtingen nemen we u mee op een city-trip door Amsterdam, vóórdat de zoektocht begint. Tijdens deze trip leren we elkaar beter kennen en kunnen wij al uw eisen en wensen inventariseren. We laten u de stad zien en informeren u over de voor- en nadelen van de verschillende buurten. De juiste woonomgeving bepaalt tenslotte voor een belangrijk deel het woonplezier. 

Wilt u de allerbeste service in het vinden van een thuis in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

shutterstock_256978888.jpg

onze drijfveren


Onze passie

onze drijfveren


Onze passie

 

PPHAW REAL ESTATE is opgericht door Peter Paul Hengeveld. Geboren en getogen op één van de Amsterdamse grachten in een gezin waar het behoud van de Amsterdamse monumenten altijd centraal heeft gestaan, heeft Peter Paul een grote liefde voor de Amsterdamse binnenstad ontwikkeld. Hij heeft de laatste 40 jaar de Amsterdamse binnenstad zien veranderen van een zwaar in verval geraakt centrum in de jaren 70, tot wat het nu is: een bruisend middelpunt en een feest om in te leven en te werken. De verschillende buurten in de Amsterdamse binnenstad hebben vanzelfsprekend allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen. 

Sinds 2010 staat de Amsterdamse Grachtengordel op de Unesco Wereld Erfgoedlijst. Dit heeft grote voordelen voor de ontwikkeling van dit gebied, zonder dat het zijn identiteit verliest. 

Wij geloven dat de Amsterdamse binnenstad een geweldige plek is om te wonen, een plek waar je je snel thuis voelt.  

Hoewel Amsterdam een Europese hoofdstad is, doet dit niets af aan het dorpse karakter van de stad. Alles is makkelijk bereikbaar en de afstanden in de stad zijn nooit te groot. Je blijft een kleinstedelijk gevoel houden in deze metropool. 

Je kan met trots zeggen dat je een inwoner van Amsterdam bent. 

 

PPHAW3.jpg

services


Wij bieden de allerbeste oplossing 

 

services


Wij bieden de allerbeste oplossing 

 

Onze dienstverlening is er op gericht voor u een thuis te vinden. Op een unieke manier inventariseren wij uw eisen en wensen en dragen tegelijkertijd ideeën aan. We bespreken de mogelijkheden en voor- en nadelen van kopen en huren. We laten u diverse buurten zien; ook buurten waar u zelf misschien nooit aan gedacht zou hebben. Vanzelfsprekend informeren we u over de voors en tegens. Op deze manier helpen wij u de juiste keuze te maken. Onze uitdaging is het vinden van uw thuis. We doen liever een extra inspanning, zodat de kans op succes optimaal is. 

Dit doen wij onder zeer gunstige voorwaarden. In het besef dat u onze beste reclame bent, zullen wij alles uit de kast halen om het resultaat van uw zoektocht een blijvend succes te laten zijn. 

Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit. U zoekt een huis of een investeringsobject en wilt dit vinden binnen een beperkte  tijdsperiode en met de minste inspanningen. PPHAW REAL ESTATE neemt al het werk uit handen en ontzorgt.

Wij hebben een neus voor het koppelen van mensen die een huis zoeken aan het beschikbare woningaanbod. PPHAW REAL ESTATE staat voor een unieke en persoonlijke benadering in vertrouwen en realisatie. 

 

PRE-JJ Cremer 31-1 008.jpg

Investeerders


Voor Investeerders

 

 

Investeerders


Voor Investeerders

 

 

Ook investeerders zijn bij ons van harte welkom. Wij bieden een totaalconcept voor deze groep kopers. Wij bemiddelen in de aankoop, begeleiden een eventuele renovatie, richten de woning in, zoeken betrouwbare huurders en vervolgens doen wij het beheer. Hieronder een aantal voorbeelden van woningen die wij volgens dit unieke concept in beheer hebben. 

Dit was weer een geweldig project. In Oud West, een van de meest populaire buurten van Amsterdam, hebben we voor een van onze klanten dit appartement gerenoveerd en wordt nu door ons beheerd. Het is inmiddels verhuurd.

PRE-Sloterkade 157-D 006.jpg

Investeerders


Investeerders


 

Weer een geweldig project afgerond: het begeleiden van een complete renovatie van een twee slaapkamer appartement. Na renovatie vanzelfsprekend weer inrichten en inmiddels is het appartement verhuurd. 

PRE-W'roospl 88 005.jpg

Investeerders


Investeerders


 

Alweer een schitterend project gerealiseerd. In het Vierwindenhuis op Wittenburg, stadsdeel centrum, hebben we een appartement aangekocht voor een van onze klanten. Na volledige renovatie wordt dit appartement nu verhuurd en valt ook onder ons beheer.

PRE-Kinkerstr108  007.jpg

Investeerders


Investeerders


 

Ook een mooi project: voor één van onze klanten hebben we een appartement aangekocht in een van de meest gewilde wijken in Amsterdam Oud West. Na renovatie en inrichten van het appartement hebben we een betrouwbare huurder gevonden en managen nu dit project.

JSi_26.jpg

Investeerders


Investeerders


 

Hier nog een voorbeeld van een mooi project: voor één van onze klanten hebben we een appartement aangekocht binnen de grachtengordel. Na renovatie en inrichten van het appartement hebben we een huurder gevonden en managen nu dit project.

shutterstock_hoek keizersgracht - reguliersgracht.jpg

pphaw real estate


Wie zijn wij

pphaw real estate


Wie zijn wij

 

PPHAW REAL ESTATE is uw intermediair in het vinden van een huis in Amsterdam. Met meer dan 20 jaar ervaring in huizenbemiddeling in de Amsterdamse binnenstad, bent u bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een huis in Amsterdam. Wij gaan voortvarend voor u aan de slag. 

Onze begeleiding omvat het gehele traject van de aankoop van een woning of het huren ervan. Wij adviseren en ondersteunen u. Niet alleen tijdens, maar ook na afloop van het traject. Een en ander geheel afhankelijk van het door ons gezamenlijk gedefinieerde stappenplan. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar onze unieke werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. 

 

Vondelpark_Park_Hotel_Amsterdam_2.jpg

contact


Contact

contact


Contact

 
Naam *
Naam